Translate

9 Temmuz 2011 Cumartesi

Temel Reis Resimleri, Safinaz Resimleri ve Kaba Sakal Resimleri

1929’da ilk kez bir çizgi bantta okurların karşısına çıktığından bu yana Popeye’nin (bizde Temel Reis) dünyada milyonlarca hayran kitlesi gelişti.
Temel Reis’in ilk lisanslı ürünün sunusu 1930’lar da gerçekleşti.

Bugün günümüzde ise, 50 ülkede 500 lisansiye firma Temel Reis’in oyuncaklarını, biblolarını, giysi, bilgisayar oyunları ve yazılımları, kırtasiye ürünleri, posta pulları, puzzle (yap boz) ve de tabi ki, yiyecek sektöründe ıspanak başta olmak üzere gıda ürünlerini üretiyor.

“Ben neysem oyumdur”.. Bu ünlü sözün sahibi Temel Reis, evrensel popülaritesini güçlü ve sağlam kişiliğine, insanlarca takdir gören ahlak anlayışına bonçlu. Temel Reis bu karakter yapısıyla ulaştığı çocuk ve yetişkin kitlesine de ürünleriyle tam bir memnuniyet sağlıyor. Temel Reis markası, kendine has özel farklı kimliğini birçok üründe ortaya koyuyor.

2004 yılında 75. doğum yıldönümünü kutlayan Temel Reis, ülkemizde GAMMA’nın temsil ettiği lisans ve telif hakları ile çizgi bant, ev tekstili, porselen ve cam ürünleri, kırtasiye ve aksesuar çeşitlerinde farklı ürün zenginliği ile hayranlarının karşısına çıka gelmekte.













Anime Sanatı - Anime Pictures anime Images, anime Photos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız.

Yaşam Resim Walpaper Galeri Photographic screensavers and wallpaper

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı