Translate

23 Ekim 2011 Pazar

Sponge Bob ve Arkadaşları

Sponge Bob ve Arkadaşları



Sünger Bob Karepantolon: Dizinin esas karakteridir.Yengeç restoranda ızgaracılık yapar ve mesleğinden ayrılamaz. Ananas bir evde yaşamaktadır. Saf ve çocuksu bir kişiliği vardır. Herşeyi çok abartır.Bir türlü ehliyet alamaz.


Salyangoz Gary: SüngerBob KareŞort'un evcil hayvanı olan salyangozdur. Kedi gibi miyavlar.


Denizyıldızı Patrick: Kayanın altında yaşayan bir deniz yıldızıdır. SüngerBob KareŞort'un en iyi arkadaşıdır.SüngerBob KareŞort'tan daha saf ve o kadar da akılsızdır.


Squidward Tentacles: Bir mürekkep balığıdır ve SüngerBob KareŞort'un kapı komşusudur.Kötü komşulardan dolayı evini satamamıştır.Yengeç Restoran'da kasiyerdir. SüngerBob KareŞort'tan nefret etmektedir. Fakat onun üzülmesine dayanamaz.

Squilliam Tentacles : O da Squidward gibi bir mürekkep balığıdır.Squidward'ın aksine çok zengindir.Fakat dizide çok az bölümde oynamıştır.Her zaman Squidward'ı ezmiştir.



Sandy Cheeks: Teksaslı bir sincap ve SüngerBob KareŞort'un arkadaşıdır. Sualtında kendisinin nefes almasını sağlayan camdan bir evde yaşamaktadır.Ayrıca okyanusta Deniz Karatesi adlı bir dövüş bulmuştur


Eugene H.Krabs: Yengeç restoranının sahibi yengeçtir. Paraya çok önem verir ve onsuz yapamaz. Bu yüzden her türlü harcamadan sakınan cimri biridir. Genellikle "Bay Yengeç" diye çağırılır.


Pearl Krabs: Bay Yengeçin balina kızı.


Sheldon J. Plankton: Chum Bucket restoranının şeytani sahibi ve Yengeç Krusty'den nefret ediyor. Yengeçburgerin formülünün çalınmasını istiyor.Ayrıca karısı bir bilgisayardır.

Uçan Hollandalı: Kötü kalpli bir hayalettir.bir çok kişi ondan korkar ve deniz canlılarını sürekli korkutur.SüngerBob KareŞort'la birliktedir. Ve bir bölümde SüngerBob KareŞort'u bir çileğe Patrick'i bir üzüme ve Squidward'ı ise bir muza çevirmişir. Ayakları olmayan bu hayaletin en çok sevdiği giysisi bir çoraptır.



Mrs.Puff:SüngerBob KareŞort'un her seferinde kaybettiği sürücü sınavının kazanmak için gittiğin okulun öğretmenidir.SüngerBob KareŞort'a her sene katlanmaktan çok sıkılır ve bir kirpi balığı'dır.Süngerbob her kaza yaptığında hava yastığı gibi şişer.

Mr.Puff:Mrs. Puff'un kocasıdır ama balıkçılar tarafından yakalanmıştır.



Istakoz Larry:Bikini plajında vücut geliştiricidir ve halter kaldırır.

Perch Perkins:Bikinialtı TV'nin sunucusudur ve bir tatlısu levreğidir.


Planktoon biraz saf ve okadarda kötü olan bir canlıdır(Değişik bir böcek türü).Yengeçburgerin tarifini çalmakla uğraşır ;ama komik ve esrarengiz olaylar onun yengeçburgerin tarifini çalmasını engellemektedir.
Spongebob ananasta yaşar.En iyi arkadaşı denizyıldızı Patrick'tir.Komşusu olan mürekkep balığı Squidward Spongebob'dan nefret eder.
















Anime Sanatı - Anime Pictures anime Images, anime Photos Fantastik Resimler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız.

Yaşam Resim Walpaper Galeri Photographic screensavers and wallpaper

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı