Translate

10 Aralık 2011 Cumartesi

2012 Pirelli Takvimi / Pirelli Kızları fotoğrafları

2012 Pirelli Takvimi

Dünyanın en güzel modelleri ile en yetenekli fotoğrafçılarını özgün ve etkileyici bir temada bir araya getirerek her yıla damgasını vuran Pirelli Takvimi, 2012 sayısı ile meraklılarını yeni bir serüvenle buluşturuyor.

Korsika tepelerinde çekimleri gerçekleştiren Mario Sorrenti, Pirelli Takvimi’ne imza atan ilk İtalyan fotoğrafçı olma özelliğini taşıyor.
64'ten bugüne Pirelli Takvimi
Nü fotoğraflardaki ustalığıyla ünlenen fotoğraf sanatçısı Mario Sorrenti, “Bence, fotoğrafçıyla ilham perisi arasındaki kuvvetli ve özel ilişki, doğal güzelliği yücelten güçlü bir estetikle pekişiyor. ‘The Cal™’ için çalışırken fotoğraflarıma dolaysız, yalın ve gerçek bir ilişki inşa ederek yaklaştım. Görüntülerdeki saflığı da böyle yakalayabildim. “Swoon”da (“Kendinden Geçiş’te) bedenleri, kendisinin uzantısıymış gibi kucaklayan doğayla doğrudan temas halinde konumlandırdım; böylece kayalar, ağaç gövdeleri, gökyüzü ve deniz, bedenler için eşsiz bir arka plana dönüştü” diyerek duygularını dile getiriyor.






2012 Pirelli Takvimi Kahramanları: 9 model, 3 oyuncu

On sekizi siyah-beyaz, yedisi renkli olmak üzere 25 fotoğraftan oluşan ve daha önce hiç kullanılmayan bir format olan ince kanvas astarlı bir portfolyo içinde sunulan 2012 Pirelli Takvimi’nin yapraklarını süsleyen 12 kahraman, dokuz model ve üç aktristen oluşuyor.

Modeller: Brezilyalı Isabeli Fontana (Bruce Weber imzalı 2003 Pirelli Takvimi, Patrick Demarchelier imzalı 2005 Takvimi, Peter Beard imzalı 2009 Takvimi ve Karl Lagerfeld imzalı 2011 Takvimi), Rus Natasha Poly (Karl Lagerfeld imzalı 2011 Pirelli Takvimi), Hollandalı Saskia de Brauw ve Lara Stone (Peter Beard imzalı 2009 Pirelli Takvimi ve Karl Lagerfeld imzalı 2011 Takvimi), Amerikan Joan Small ve Guinevere Van Seenus (Mert & Marcus imzalı 2006 Pirelli Takvimi), Polonyalı Malgosia (Peter Beard imzalı 2009 Takvimi), Litvanyalı Edita Vilkeviciute, İngiliz Kate Moss (Herb Ritts imzalı 1994 Takvimi ve Mert & Marcus imzalı 2006 Takvimi).

Aktrisler: Ukraynalı Milla Jovovich (Bruce Weber imzalı 1998 Takvimi), İtalyan Margareth Madè ve Japon Rinko Kikuchi.





Edita Vilkeviciute





2012 Pirelli Takvimi

Guinevere Van Seenus








Isabeli Fontana





Joan Smalls



2012 Pirelli Takvimi / Pirelli Kızları fotoğrafları

Kate Moss



2012 Pirelli Takvimi

Kate Moss




Saskia de Brauw






Yaşam Resim Walpaper Galeri Photographic screensavers and wallpaper Bedava Ücretsiz İndir Download

1 yorum:

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız.

Yaşam Resim Walpaper Galeri Photographic screensavers and wallpaper

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı