Translate

16 Şubat 2015 Pazartesi

Telefonlarınızda, tabletlerinizde veya bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz Duvar Kağıtları


Telefonlarınızda, tabletlerinizde veya bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz birbirinden renkli ve canlı Full HD duvar kağıtlarını sizler için bir araya getirdik.

  Haftanın Duvar Kağıtları - 11 Görselliğin her alanda karşımıza çıktığı şu günlerde, akıllı telefonlarımızda, tabletlerimizde ve bilgisayarlarımızda en çok gördüğümüz kısım olan ana ekranlar, ayrı bir öneme sahip oluyor . Bu ana ekranlarda güzel duvar kağıtları kullanmak ise
görselliği olumlu yönde etkiliyor.
Sürekli bilgisayar başında çalışan kullanıcıların gündelik rutin içinde ele alabilecekleri en güzel değişikliklerden birisi olan duvar kağıdının yenilenmesi, çalışma alanın yenilenmesi anlamına geliyor.
Koskocaman, yüksek çözünürlüklü taşınabilir cihazlarımızın ekranlarında duran kötü duvar kağıtları, cihazın görünüşünü de olumsuz yönde etkiliyor. Sadece arka kapak ya da kılıf alma ile telefonun görseli güzelleşmiyor. İyi bir duvar kağıdı seçimi yapmanız da gerekli.
Aşağıdaki resme tıklayarak, galerimizdeki 1920x1080 ve 1080x1920 çözünürlüğündeki duvar kağıtlarından istediğinizi indirebilirsiniz. Bu sayede kullandığınız cihazı daha güzel bir cihaz haline getirebilirsiniz.
 Haftanın Duvar Kağıtları İçin Tıklayınız

Yaşam Resim Walpaper Galeri Photographic screensavers and wallpaper Bedava Ücretsiz İndir Download

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen beğendiğiniz konulara yorumlar yazarak, diğer kullanıcıların takip etmesinde yarar sağlayınız.

Yaşam Resim Walpaper Galeri Photographic screensavers and wallpaper

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı